Find den billigste bilforsikring – indtast nummerplade

Ingen vil snyde sig selv for den billigste bilforsikring til din bil. Find den nemt ved at indtaste din bils nummerplade og ganske få oplysninger om dig selv.  Du kan også se hvilke sites på nettet i Danmark, der er bedst til sammenligning mellem bilforsikringer – både for ansvarsforsikring og kasko.

Hvor finder jeg den billigste bilforsikring?

Der er en række forskellige sites, der giver et tilbud på din bilforsikring. Fælles for dem er, at du skal indtaste din nummerplade, supplere med din adresse og din ancennitet, samt angive hvilken type forsikring, du ønsker:

  • Samlino www.samlino.dk er en sammenligningstjeneste til bl.a. bilforsikring, der giver dig en direkte pris fra 17 selskaber, der giver pris med det samme. De siger det tager “1 minut”, men det tager nu mere tre. En ulempe er, at man skal afgive sin email og telefon – også bare for at se søgeresultatet. Irriterende og unødvendigt!
  • Forsikringsportalen www.forsikringsportalen.dk giver dig mulighed for at finde en billig forsikring, ved at du indtaster din nummerplade, din ancennitet og hvis du afgiver en række andre oplysninger. De vender tilbage til dig med tre tilbud, som kontakter dig per telefon. Disse tilbud er typisk meget konkurrencedygtige.
  • Bilforsikring.net www.bilforsikring.net er en tilsvarende tjeneste. De vender tilbage med 3 tilbud, og siger de i gennemsnit kan spare 2.700 kroner for dig. Det er den samme service som www.findforsikring.dk
  • Mikonomi www.mikonomi.dk er en sammenligningstjeneste, der også er gode til bilforsikring. Du skal vælge omkring 15 oplysninger om dig og din bil, inden du får en pris.
Indhent 3 Gratis tilbud på din bilforsikring – Google Chrome
Sådan ser det ud, når du indtaster oplysninger på forsikringsportalen. De kontakter dig med de tre bedste tilbud, de kan finde til dig på din bil. Du kan også vælge andre forsikringer ved samme lejlighed.
Resultater for beregning af bilforsikring Samlino.dk – Google Chrome
Sådan ser det ud, når Samlino viser resultatet. Det tager omkring 3 minutter at indtaste oplysninger om bilen, og så kommer søgeresultatet. Det er overskueligt og viser forsikringstype, førerdækning, ancennitet, antal kørte kilometer, selvrisiko og meget mere.

Disse selskaber tilbyder også at flytte din forsikring, hvis du har en forsikring lige nu. Dvs. n

De bedste selskaber til bilforsikring i Danmark

Nogen selskaber skiller sig særligt ud og kan anbefales, hvis du skal købe din bilforsikring online

  • Next next.dk har også en god beregner. De specialiserer sig i deres online service, så produktet virker bare godt, og du kan tilpasse forsikringen meget nemt.
  • If forsikring www.if.dk Er meget konkurrencedygtige, og du kan sammensætte din forsikring, som du vil. Der er fx. forskellige typer kaskoforsikring.
  • Alka forsikring www.alka.dk har også en beregner, der er ret nemt at bruge.
  • Gjensidige www.gjensidige.dk kan også anbefales. Siden er nem at benytte og giver dig hurtigt en pris.

Billig bilforsikring – sådan gør du

Hav din nummerplade klar og indtast dine oplysninger på de forskellige sites ovenfor. Så vil du hurtigt og nemt få et tilbud på en bilforsikring, som er uforpligtende.

Relaterede artikler

Del med andre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *